Log in
HEADER_CAT4
info4

MANRUSIONICA A L’AIRE LLIURE

Una bona part del festival es realitza en espais públics de la ciutat de Manresa, donat que el festival conviu amb la resta de la ciutat demanem als nostres assistents respecte per al seu entorn i per les persones que hi viuen en els voltants del recinte on es realitza l’activitat del festival. Moltes gràcies!

info2

SERVEI DE BUS ENTRE ESCENARIS

El festival posa a la vostra disposició una línia de bus exclusiva pel dia del festival. Aquesta línia anirà de la plaça de la Reforma a la sala Stroika ininterrompudament de 00 h de la nit fins a les 3 de la matinada. No teniu excusa per seguir amb nosaltres tota la nit sense córrer cap risc a la carretera.

info3

MANRUSIONICA SENSE “BOTELLÓN”

El festival demana als seus assistents que no portin begudes de fora del recinte, el control que es realitza és mínim i per això demanem respecte a l’organització en aquest aspecte. Sense les vostres consumicions a les nostres barres no seria possible oferir una àmplia oferta musical de manera gratuïta en espais oberts. No gasteu els vostres calers als supermercats, gasteu-los ballant amb nosaltres.

info

ENTRADES PER LA SALA STROIKA

Les entrades del festival són exclusivament per entrar a la sala Stroika, la part final del festival. La resta d’espais són gratuïts, seguint amb la nostra filosofia (mentre l’economia ens ho permeti). Podreu adquirir les vostres entrades a un preu reduït fins al dia abans del festival, el mateix dia podreu comprar-les durant tot el dia als diferents espais amb un preu promocional “d’última hora”. La recaptació de la taquilla es destina íntegrament a la realització de la següent edició de Manrusionica.

logos

Log in or Sign Up