Log in
HEADER_CAT4
info4

MANRUSIONICA A L’AIRE LLIURE

Una bona part del festival es realitza en espais públics de la ciutat de Manresa, donat que el festival conviu amb la resta de la ciutat demanem als nostres assistents respecte per al seu entorn i per les persones que hi viuen en els voltants del recinte on es realitza l’activitat del festival. Moltes gràcies!

info2

SERVEI DE BUS ENTRE ESCENARIS

El festival posa a la vostra disposició una línia de bus exclusiva pel dia del festival. Aquesta línia anirà de la plaça de la Reforma a la sala Stroika ininterrompudament de 00 h de la nit fins a les 3 de la matinada. No teniu excusa per seguir amb nosaltres tota la nit sense córrer cap risc a la carretera.

info3

MANRUSIONICA SENSE “BOTELLÓN”

El festival demana als seus assistents que no portin begudes de fora del recinte, el control que es realitza és mínim i per això demanem respecte a l’organització en aquest aspecte. Sense les vostres consumicions a les nostres barres no seria possible oferir una àmplia oferta musical de manera gratuïta en espais oberts. No gasteu els vostres calers als supermercats, gasteu-los ballant amb nosaltres.

info

ENTRADES PER LA SALA STROIKA

Les entrades del festival són exclusivament per entrar a la sala Stroika, la part final del festival. La resta d’espais són gratuïts, seguint amb la nostra filosofia (mentre l’economia ens ho permeti). Podreu adquirir les vostres entrades a un preu reduït fins al dia abans del festival, el mateix dia podreu comprar-les durant tot el dia als diferents espais amb un preu promocional “d’última hora”. La recaptació de la taquilla es destina íntegrament a la realització de la següent edició de Manrusionica.

Concurs d’Instagram Manrusionica 2017

10 de juny de 2017

Manrusionica torna a apostar per una xarxa de referència i que té un públic molt actiu: Instagram. L’objectiu és que els Manrusionics puguin participar, a través de l’etiqueta #instamanru17, d’una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar el festival i la ciutat arreu del país i fora de les nostres fronteres. 

Aprofitant els actes gratuïts de Manrusionica, es vol fer extensiva la invitació a gent de totes les edats, doncs el festival durant el dissabte és obert a tots els públics, per als quals hem preparat un seguit d’activitats i tallers per tal que vinguin a passar un dia diferent al Parc de La Seu de Manresa.

Condicions

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #instamanru17. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el festival Manrusionica d’aquest any.

El concurs serà el 10 de juny de 2017 de les 12.00h del migdia a les 06:45h de la matinada. 

El guanyador será qui aconsegueixi més likes en l’àlbum de Facebook on es recolliran totes les fotografies participants. Es contactarà amb el guanyador a través d’un missatge a la seva fotografía d’Instagram. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu info@manrusionica.com, enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instamanru17 seran públiques al web de Manrusionica (www.manrusionica.com) i les xarxes socials.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’organització de Manrusionica per a futures campanyes de promoció del festival.

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #instamanru17 significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #instamanru17 implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer per a altres usos.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produïr-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Concurs Instagram #instamanru17

face_M17 instagram

logos

Log in or Sign Up