Log in

ARTISTA: TONY VERDI

tony-verdi

TONY VERDI

(Techno)

Tony Verdi està considerat, des de fa anys, un dels millors discjòqueis d’Espanya. L’any 1986 va començar el seu camí professional i, al poc temps, va començar a forjar la seva llegenda gràcies a la seva residència a la mítica sala Verdi de Barcelona. És precisament d’aquesta sala d’on prové el seu nom artístic, imposat pel públic. Tony es va convertir en pioner de la música electrònica i va crear un estil i concepte de sessió molt personal, fusionant amb feeling i impecables mescles estils com l’electronic body music, rock, pop, house, new beat, techno, new age i acappellas, servint de referència i influència per als discjòqueis de posteriors generacions.

L’any 1994 aconsegueix la seva consagració definitiva a convertir-se en resident i guru suprem de les nits del temple del techno espanyol, el club Florida 135 (Fraga). Va determinar de forma directa el nou estil que va defensar el club al llarg dels següents anys i va compartir plats amb dj’s de calibre mundial, quedant molts d’ells enamorats dels seus sets. Al març del 2001 deixa la residència a Florida 135, mantenint la col·laboració amb el club mitjançant una sessió bimensual i comença la seva carrera com a free-lance sent reclamat pels millors clubs del país.

La millor manera de descriure actualment a Tony és instint en estat pur i la capacitat per barrejar amb intel·ligència, feeling, passió i sinuosa elegància el house de fi gourmet i el techno més palpitant. Precisament, aquests són els ingredients que Verdi s’ha plasmat, com a productor, en el seu The Good Climate EP, un treball amb el qual presenta la seva particular visió de les diferents atmosferes del techno, des del old-school al minimal, passant pel millor tech-house.

La seva segona producció al costat de Francesco Farfa, sota el nom artístic de Verdi & Farfa i titulat Cuba, inclou una remescla de Cristian Varela i ha estat llicenciat a UK (Prime) i Itàlia (Minimalistik). I, justament al costat de Varela, Verdi ha compartit protagonisme en un doble CD mesclat, sota el suggerent títol de Saló de Mescles; una doble sessió de dos dels màxims exponents de l’escena techno espanyola. Aquests dos llançaments han estat editats per Serial Killer Vinyl.

El 2003 es va editar el seu esperat àlbum debut A New Life Is Coming en format cd i triple vinil i, el 2004 vam gaudit del seu nou cd mixed TV System. I del 12 ” L.S.Dee, que Carl Cox va incloure en el seu top ten.

Pel que fa a la seva projecció internacional, Tony ha realitzat sessions a U.S.A (Chicago), Itàlia (Pàdua, Tirrenia-Pisa), Israel (Tel Aviv), Holanda (Amsterdam) i Finlàndia (Hèlsinki).

Entre els premis atorgats a Tony Verdi per part de la premsa especialitzada al nostre país trobem els Deejaymags a la Millor Producció Techno The Good Climate EP, Millor Trajectòria i Millor Sessió Gravada Saló de Mescles.

Log in or Sign Up