Log in

ARTISTA: RADIOCONTROL

titols
radiocontrol

RADIOCONTROL

(House)

Activista incansable de l’escena local i un dels grans djs que han sortit recentment de Barcelona per menjar-se el món. Radiocontrol parteix de l’electro per donar un repàs a tot estil de música que es creui al seu pas, de l’indie al techno, del disco al dubstep, bass i house … però amb una idea molt clara: cal passar-ho bé!

L’eclecticisme ben entès, la barreja perfecta, la disbauxa en la seva justa mesura (i una mica més). Qualitats que ha repartit sense control en el seu “Noise Club” o la seva actual residència a la sala [2] de Nasty Mondays per no parlar del seu pas per les cabines més importants del nostre país (Razzmatazz, Nitsa, Becool, Cotton Club, Zoologico o l’edició del 2011 del Sónar entre altres) i part de l’estranger.

Aquest mateix eclecticisme es transmet en les seves produccions i remixes. No hi ha límits d’estil o etiquetes que serveixin. Per les seves mans han passat gent com Felix Da Housecat, Man Like Me, San Leon, The Pinker Tones, Stand Up Against Heart Crime o Lasers. Cada cançó és un nou món, cada remix una nova oportunitat per provar alguna cosa nova. Al final … és “només” música!

Log in or Sign Up