Log in

ARTISTA: PAU ROCA

titols
PauRoca

PAU ROCA

(House Chicago)

Amb el pas dels últims anys, Pau Roca ha anat consolidant mescla rere mescla una progressió en constant ascens, emergint com a sòlid valor i sinònim de plenes garanties dins el panorama electrònic nacional. Tots els esglaons i experiències que ha assumit fins a la data els ha encarat valent-se parcialment de l’aprenentatge obtingut cada vegada que s’ha ubicat darrera els plats -en infinitat de sales, residències o festivals de Barcelona i la resta del territori espanyol com Sónar, Nitsa, BeCool (de la qual ha estat programador i resident), Razzmatazz, Xaloc, Low Festival o Piknic Electronik per citar alguns, però també a partir d’una manifesta predisposició a no deixar de progressar; percebent constantment l’ambient de la pista, guiant-se pel seu sempre oportú instint en la selecció i sobretot tenint perspectiva entre l’ahir i l’avui.

Des de fa set anys, prenent Chicago i Detroit com a principals referents, Pau Roca projecta al costat del seu company Gon seva veneració per les primigènies i contemporànies manifestacions del house, la música disco i el funk en les festes Libido. A principis de 2012, ambdós perllonguen la seva fascinació pels esmentats estils també a nivell editorial, fundant el segell Bons Records, l’essència i intenció no és altra que donar veu i atemporalitat a talents nacionals o forans amb limitades tirades en format vinil.

Pau Roca entén la interacció entre la cabina i la pista a partir d’un reverencial respecte per la història que musicalment el defineix com a DJ; compartint la música que sent i descobreix estant sempre pendent del context. Unint polivalència, criteri, experiència o saber estar amb la finalitat última d’ambientar nits de ball dignes de recordar.

Log in or Sign Up