Log in

ARTISTA: M.A.D

titols
MAD

M.A.D

(Post-house)

M.A.D! (Mutal Assured Distortion) són tres joves de Rubí, als afores de Barcelona, ??que s’han ajuntat per crear música de club, elegant, feta amb ànima i màquines i destinada a ser ballada en els directes (plat fort del trio).
Després de molts anys en els seus diferents grups de post-rock, shoegaze, indie i altres calibres guitarrers, M.A.D! van decidir aventurar-se en les coves de l’electrònica. Després de publicar el seu primer EP en PyraFunk, triat com la tercera millor demo de 2015 per MondoSonoro, portant-los a participar en les Demoscòpiques 2016 i que conservava un aire potser més indie, van presentar a principis d’aquest any This & These, 3 originals i singles remixes de l’ídol nacional Clip! i la carismàtica i entranyable Octo Octa (100% Silk, USA).
This & These és una bona dosi de house elegant i cerebral, que arriba després d’haver-se estat gestant durant els tres primers trimestres de 2015. Sons nets i contundents a força de hardware i instruments dels que omplen “This is X!”, “Mind !” i “Big City”.
El baix, les palmes i la veu de “This is X!”, atrapador, fosc i alhora lluminós, les guitarres hiperreverberitzades, els pads i leads de “Mind!” I les ganes de club i suor que emana per tot arreu “Big City!” fan que This & These es converteixi en una fantàstica carta de presentació a escena del trio.
Aquest treball ha tingut repercussió en mitjans internacionals com Xlr8r (arribant al Top 3 descàrregues al febrer), Soundspace i nacionals com Mondo Sonoro, clubbingspain, SoundSpace, Paral·lel 3, Lapsus, etc.
El seu Live es caracteritza pel l’energia que desprèn la seva música i la interpretació en viu d’instruments com la guitarra, baix i saxòfon i l’ús de múltipes sintetitzadors i caixes de ritme, portant el concepte banda a la pista de ball creant una experiència estètica difícil de classificar. Han actuat en llocs com la fira d’art SWAB (en MACBA), o clubs com Apolo, Barts, Danzatoria, Onac, City Hall, Razzmatazz, Sidecar … Què no t’ho expliquin, escolta’ls i descobreix-ho per tu mateix.

Everybody IS gonna GET M.A.D!

Log in or Sign Up