Log in
titols
Henry-Saiz

HENRY SAIZ

(Techno)

Henry Saiz és el creador d’un estil que combina el seu amor per tot espectre electrònic i una profunda passió per l’art. La seva música ha estat marcada sempre per una visió a futur enfocada a la innovació i entrega. El so d’Henry es nega a caure en categoritzacions, pren com a influència molts nivells diferents d’art i música per a incorporar-los en les seves presentacions en directe i DJ, establint així l’equilibri perfecte entre l’Electrònica, Disco, House i Techno.

Les seves primeres produccions van ser publicades en segells com Global Underground i Paradigma Musik. Henry va fundar el segell Natura Sonoris el 2008, amb l’objectiu d’entrellaçar la música electrònica amb l’art i la vida tenint productors com Damabiah, Cora Novoa, Soundexile, 7thKey, Dosem o Van Hai. El 2009 va iniciar la seva llarga carrera de publicacions (i que continua fins a la data) en segells com Bedrock, Renaissance o Balanç Music.

Usant una combinació de la Akai APC-40 per Ableton Live, Access Virus TU Synth i un iPod Touch, Henry té el control complet sobre els seus sons meticulosament creats, així com de les seves loops i samplers originals. La integració d’aquestes tècniques en el seu aclamat podcast “The Labyrinth” i en els vessants artístiques, en directe i DJ, li han permès mostrar el seu veritable potencial en la construcció de sessions que arriben a la fibra més sensible del seu públic. Així, aquesta valuosa reputació li ha fet guanyar-se l’honor de produir el volum número 19 de Balanç Music. Sèries que ha portat a un altre nivell per establir una nova referència en qualitat i profunditat, complint així les expectatives més altes.

Henry s’ha presentat en llocs d’Europa, Àsia, Austràlia i Nord, Centre i Sud-amèrica. També ha estat part de festivals com Sonar, Creamfields, Benicàssim, Global Gathering i Dance Valley entre d’altres. Henry Saiz és un dels artistes espanyols de més transcendència i popularitat i el seu constant creixement li ha permès difondre la seva música a nous públics i és, sens dubte, un dels més brillants nous talents de l’escena electrònica mundial.

Log in or Sign Up