Log in

ARTISTA: FERNANDO LAGRECA

titols
FernandoLagreca

FERNANDO LAGRECA

(Deep)

Nascut a Uruguai, des de l’any 2002 viu a Barcelona, ??on desenvolupa la seva carrera musical. Compositor i alquimista electrònic, inquiet investigador d’últimes tendències, Fernando Lagreca sap com delectar el públic amb la seva particular barreja de tècniques i
estils, on defensa el poder del glitch, l’evanescència del ambient i la frescor del Minipop en la seva faceta més èpica.
El seu últim beuratge, “Childhood Is All We Have” a Irregular, ens porta un pop lluminós i de vegades gairebé emocional, on sota un fi i cura romanticisme es passa del retro al modern com si tot fos el mateix: arpegis tipus Kraftwerk, Chillwave, New Order,
Italo Disco, Dream Pop, arranjaments Dubstep i espurnes de Witch House.
Lagreca és un estricte defensor dels directes, en els quals es presenta solament amb instruments maquinari: guitarres, samplers, micros, casiotones, sintes i efectes, formen la seva paleta de textures sonores, ajudat per inconfusibles melodies per crear una obra plena de capes i matisos.

Amb les mateixes premisses, realitza els seus treballs com a productor i dissenyador sonor. Bona empremta ha deixat en segells com Greknoise !, Ginotonico Production, or Autoplate-Thinner.
Els seus ocasionals directes orientats a pistes de ball, i els seus lives d’experimental en els que conjuga mapatge sonor i deriva psicogeogràfica.
A sobre li quedarà fins temps per a la plataforma de creació artística Microclima, de la qual és copropietari.

Log in or Sign Up