Log in
titols
cardopusher

CARDOPUSHER

(Acid House)

Nascut i criat a Caracas, Veneçuela, i ara amb seu a Barcelona, Luis Garban (també conegut com Cardopusher) ha estat esborrant les línies que creuen les fronteres de la música electrònica tan fàcilment com creua les fronteres geogràfiques. Desafiant les tendències i escenaris, aquest monstre musical és una força en sí mateix, que descansa sobre una rica i variada història d’èxits musicals i la capacitat innegable de deixar a les pistes de ball internacionals agitades per més. Inspirat per segells com Tigerbeat6, Schematic, Planet Mu, Rephlex, i la diversa escena al voltant de la dècada del 2000, Luis va decidir començar les seves pròpies produccions.

Després d’agafar-se un temps a desenvolupar el seu so, Cardopusher va signar amb el llegendari segell Peace Off i llança el seu primer àlbum Hippie Killers Do not Mind Jah Conversations (2006). Des de llavors, ha viatjat per tot el món, tocant en una gran sèrie d’esdeveniments des de petits a grans festivals. El seu treball com a enginyer de so amb el seu amic i col·laborador Pacheko va ajudar a cridar l’atenció de la Red Bull Music Academy, que el va incloure en la seva edició del 2008 a Barcelona.

La música de Cardopusher des de llavors ha estat en progrés constant, canviant fàcilment entre diferents gèneres i escenes. Ha publicat tres LPs fins a la data, així com una sèrie d’EPs, tracks i remixes en segells comoDVA Music, Iberian Records, Tigerbeat6, endollada, Car Crash Set i el segell de Kode9, Hyperdub.

Gràcies a tot això, el 2012, Cardo i el seu amic DJ / Productor Nehuen han començat un nou segell discogràfic anomenat Classicworks, dedicat a la música club amb tocs retro futuristes. Les seves passades actuacions en festivals com Sonar, Sos4.8 o Mutek fan que destaqui com un dels artistes més interessants ara mateix.

Log in or Sign Up