Log in
titols
begun

BeGun

(Musical Landscape)

Sovint el món clubber és poc sensible a l’essència d’allò musical, però Begun forma part d’una generació de “bedroom-producers”, en el que el procés de maduració artística ha evolucionat cap a una proposta més melancòlica, experimental i allunyada de la música de club més evident, en una aposta clara per l’electrònica del futur.

BeGun sintetitza sensibilitat, experimentació i electrònica contemporània en la seva proposta musical, resultat de molts anys de formació clàssica així com del seu pas per diversos projectes musicals de diversa índole. Chillwave d’harmonies complexes i hipnòtiques en bases rítmiques d’influència Dub i un ànima indiscutiblement Pop, tot això amb una clara orientació cap a gèneres tan avantguardistes com el FutureGarage o el Bass experimental. Elements que ens evoquen a la cara més amable del Dubstep, aquella en la qual el gènere es troba a la frontera amb el dreampop i l’Electrònica Paisatgista.

En menys d’un any des de la seva aparició, BeGun comptava ja amb dos EPs (‘San Francisco’ i ‘Shanghai’ / Subterfuge Rec.), col·laboracions amb diversos artistes internacionals (Com Truise, Giraffage, Ambassadeurs o Doc Daneeka, entre altres), diversos singles (‘Nairobi’, ‘Tampico’ i ‘Madrid’, destacat en xlr8r.com), remixes a bandes nacionals i internacionals com Bastille / Virgin Records (2 nominacions MTV EMA 2013), Hola a Todo el Mundo i The Suicide of Western Culture i diversos caleidoscòpics mixtapes en mitjans com Playground, LifeBoxSet o Radio3.

BeGun és considerat una de les futures promeses de l’electrònica nacional i el reflex d’això és la bona acollida així com l’excel·lent crítica que ha rebut després del seu pas per alguns dels festivals més importants del panorama internacional: 20a edició deSónar (Barcelona), Festival Cerimònia (Mèxic DF), Boiler Room, Primavera Sound2013 (Barcelona), Red Bull Music Academy Bass Camp (Madrid), Red Bull Panamerika (Guadalajara, MX), Festival SOS (Múrcia), Arenal Sound (Borriana), FestivalFacyl (Salamanca ), Dia de la Música (Madrid), Festival Embassa’t (Sabadell) o Palmfest (l’hospitalet de l’infant) o Picnik Electronik, entre altres.

A l’estiu de 2013 viatja de gira per Mèxic i Costa Rica amb un sorprenent èxit que li fa repetir a Llatinoamèrica al gener de 2014, data en la qual torna a Mèxic ja com un artista reconegut, viatjant a més per primera vegada a Colòmbia on un cop més va recollir bons resultats. El 22 novembre 2013 va realitzar el seu primer live show a Anglaterra a Shoreditch, el barri més trendy de Londres, al prestigiós club Oval Space, on va aconseguir un clamorós sold out acompanyat de Dirty Beaches i Baths.

El seu últim EP titulat ‘Mumbai’ va ser publicat a la Primavera de 2014.

Log in or Sign Up