Log in
titols
6tma

6TMA

Pl.Reforma – 23:30h a 1h (Acidhouse, Techno)

Manel Ruiz Lens, nascut a Barcelona, ??debuta en 1997 als plats de la mítica sala Nitsa com Dj Ébola. Els propers 6 anys, va ser Dj resident al costat de Fra, Borja i Perruques del club itinerant Moviedisco, compartint cabines amb molts artistes, europeus i americans, que ara són una gran referència per a les noves generacions com Jeff Mills, Carl Craig, John Aquaviva, LFO, i molts més. Estils que abasteixen Ghetto House, acid house fins intel·ligent (IDM), van ser els camins que van guiar als seus sets.
El 1999 comença la seva etapa de producció amb el seu amic José Yeti, fundant Neue Lärmklassiker, el projecte que llançaria el seu primer EP per al segell, Minifunk Records. Després d’aparèixer en algunes compilacions Star Whores Records, va llançar dos EPs i un parell de remescles, sota el seu nom real Sistema d’Factorcity. Més tard es decideix a finançar el seu propi segell amb Marc Frigola, Dj i promotor de Barcelona, ??que seria el nom del primer projecte Neue Lärmklassiker, etiqueta que tindria un gran caràcter dub techno, influenciat pel so de Basic Channel, Maurizio, Echospace i Detroit.
També comparteix el projecte Llindar amb el DJ resident de la sala Apolo de Barcelona, ??Dj deMierda, gravant per Bedrock registres i Traum Schallplatten. Després d’editar alguns remixes per Cora Novoa i Ryan Davis a l’etiqueta d’Henry Saiz, Natura Sonoris, que publica el seu primer LP “possibles sons de Möbius” a l’abril de 2012.

Una cursa de producció sobre la base de més de 30 llançaments, d’Ep de, compilacions, o remescles al seu LP, i que no peguen amb estils convencionals, més influenciada per una àmplia gamma d’interessos musicals, però amb un tret clar .. . d’alt contingut melòdic i un esperit evocador. Això li ha permès treballar amb segells com Bedrock, Traum Schallplatten, Gigolo, Factorcity, Paradigma o Pong, col·laborar amb Felix Da Housecat, punxar en els festivals més respectats i clubs de l’escena nacional (Sónar, Monegros, Moog, Offf … ), oferirà el seu DJ i actuacions en directe a Beijing, Hong Kong, Brussel·les, París, Seül, Buenos Aires, Munic, Frankfurt i Berlín i ser capaç de donar suport a un dels seus ídols de l’escena pop musical electrònica dels 80 a la sala Apolo, John Foxx.

Log in or Sign Up