Log in
HEADER_CAT2
received_10154477858271255

13/23

(Electro, Acid, Techno)

S’inicia en la música electrònica cap als finals del segle XX, primer com a consumidor, organitzador de free partys, per passar posteriorment a implicar-se en la part musical com a DJ.

En la seva trajectòria a passat per diversos estils musicals,en un inici i influenciat pel só que es portava a Barcelona techno i acid-techno, per posteriorment enganxar-se al món dels breaks, passant del electro al breakbeat, jungle i drum&bass, tot i això el techno sempre ha estat el fil conductor que ha acompanyat a aquest desconegut discjockey.

En les seves influències podrem trobar el techno fabricat a UK ( Perc Trax, blacknecks, Don’t, Power Vacuum…) sobretot el só de Birmingham (blueprint, Downwards, Counterbalance, Dynamic tension), Madrid/Asturies ( Warm Up, Pole, Semantica, Mental disorder, Architectural), Alemanya i Holanda (Tresor, Mord, Planet Rhythm, R&S), Catalunya (Hara, BWT, TWD, NX1 Ballistic, End of the dayz….) i un llarguíssim etc que aniria des dels USA fins a l’escena de l’Europa de l’est amb el seu so trencat i contundent i el so mental escandinau com Northern electronics.

Que ens oferirà en aquest Manrusiònica 2017? Doncs un viatge musical on trobarem paisatges electro, passant per l’acid-house, l’acid macarra amb intuïcions d’IDM per arribar al nus de la qüestió, techno mental i techno enfocat a la pista de ball.

Que els bombos us acompanyin, ens veiem a la pista!!!!!

Log in or Sign Up